onsdag, maj 29, 2024

Moral er godt.- Men er dobbeltmoral så dobbelt så godt

laeserbrev_logoDet er det åbenbart ifølge Jeanette Sagan og Peter Bak fra Rebildlisten samt hos SF og de Radikale.

I sidste uge klager de over her i avisen at vi fra Den Sociale Fællesliste ikke vil være med på sundhedsudvalgets indstilling om at lukke Nørager Ældrecenter og tvangsflytte de ældre fra Nørager rundt på forskellige ældrecentre i kommunen.

De postulerer næsten, at det er uforskammet at stemme deres indstilling fra udvalget ned.-

Men de glemmer at på samme møde hvor et meget stort flertal i TMU havde indstillet at sætte en bus ind fra Skørping østover med slut ved Bælum ungdomsskole søndag aften. Det stemte de selv samme personer ned, og dette til trods for at vi i TMU selv havde fundet det meget lille beløb det ville koste at Bla. Bælum Ungdomsskole ville kunne fastholde sin plads som en eftertragtet ungdomsskole, og som en virksomhed der afføder megen handel og mange arbejdspladser i Bælum og generelt i den Østlige ende af kommunen.

Med andre ord, kaster de sten.- Selv om de selv bor i et glashus. Men de gør det nok ikke af ond vilje, men nok mere fordi det efterhånden sejler rundt i deres udvalg.

Vi tror efterhånden den manglende økonomi i sundhedsudvalgets skyldtes der ikke er styr på hverken det politiske eller administrative i det udvalg.

Så istedet for at skynde os, og i panik lukke nogle ældrecentre, så mener vi at et grundig gennemgang af hele området lige fra top til bund er på sin plads.

Vi kan ikke være bekendt at vore ansatte og vores ældre aldrig ved om de arbejder eller bor i Nørager eller Øster Hornum i næste måned.

De ansatte går rundt i en evig frygt for deres arbejdsplads forsvinder. Deraf følger et meget dårligt psysisk arbejdsmiljø.

Det kan vi politikere ikke være bekendt, og derfor forlanger Den Sociale Fællesliste en meget grundig gennemgang af hele udvalgets område straks efter sommerferien.

Mvh På vegne af den Sociale Fællesliste Rebild.

Allan Busk

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler