lørdag, juni 22, 2024

Udstilling i Kig Ind

Kig Ind billedKUNSTGRUPPEN: KVINDER VED LIMFJORDEN MED DERES FÆLLES UDSTILLING ” DYRISK”.

I perioden fra den 21. august til 23. oktober 2016, udstiller kunstgruppen ”Kvinder ved Limfjorden ” i Kultur og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager. Udstillingen åbner med fernisering søndag den 21. august.
Kvinder ved Limfjorden er en smuk kulturel buket bestående af 4 meget kreative kvinder, som over en periode har udstillet sammen.
Buketten består af:
Fotograf: Hanne Marie Jørgensen. Spøttrup.
Hannes store hobby er at fotografere og skrive bøger. ”Hvis man har øjnene åbne i naturen, finder man et overflødighedshorn af smukke dyr og blomster. Jeg forsøg, at finde det store i det små og krydrer mine limericks, som har en humoristisk tone”.
Smykke designer: Kirsten Schmith.
Kirsten er smykke designer og ivrig fotograf.
”Jeg bliver inspireret af naturen omkring Limfjorden. I udstillingen ”Dyrisk”, kombinerer jeg fotos fra dyreriget ved Limfjorden med unika smykkedesign”.
Malerier og Skulpturer: Pia Viborg. Skive.
Pia er uddannet på Århus kunstakademi i 2005.
”Papir er mit foretrukne materiale både i skulptur og i mine mixed media billeder. Humor og til tider samfundskritik er den direkte drivkraft i mine værker”
Malerier: Lone Boe Nielsen. Rødding ved Spøttrup.
Lone er uddannet dekoratør, og arbejder med illustration af brochurer, plakater, bøger samt billedkunst.
”Farvekompositionen i mine billeder vælger jeg ud fra stemning og årstiden. Inspirationen kommer fra maleriet selv, og indholdet er oftest et komplekst liv af mennesker, dyr og natur”.
Alle fire kvinder vil være tilstede ved ferniseringen. Alle er velkommen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler