onsdag, maj 29, 2024

Klar til gymnastik hos Sortebakken GF

Den ny sæson hos Sortebakken GF starter lige om lidt. Her er muligheden for at få rørt sig fra september til april.
Hver uge står friske instruktører klar med udfordringer for din krop.
I Sortebakken GF er der hold for Mor, far og barn og op til motionsgymnastik for seniorer. Alle har mulighed for at få rørt sig hele sæsonen fortæller Vibeke Bøgh-Kristensen, og fortsætter; Vi har i år fået instruktører til vores Junior Mix hold, det er Morten og Louise. De har også Mini Mix holdet i år, så der kan gymnasterne også glæde sig til, at de to ivrige instruktører har været på inspirerende kurser her i august.
Vores Mor, far og barn hold har været så heldige at få Cristina tilbage som instruktør og hun brænder for holdet. Kitten har igen engageret sig i gymnastikken, hun skal have Spilop sammen med Hanne og Badutholdet sammen med Birgit. Kitten har meget erfaring med disse hold og hendes gymnaster kan glæde sig til udfordringer og fremgang. Kalle er frisk igen i år med sit Floor Ball, her kan du få alle ugens frustrationer væk med et dejligt tempo og Kalles gode humør. Pia starter også sit Step og styrke hold op og det er virkelig noget for ”lår – baller og mave”. Der er fart og tempo samt latter. Sonja har tirsdag formiddag to hold hvor pulsen kommer op og man får rørt sig over det hele.
Næste år er der Landsstævne i Aalborg og der har Sonja et hold klar der starter til april 2017 og det kommer til at hedde Sortebakken M/K, Nørager. Holdet skal give opvisning til Landsstævnet, det bliver så spændende. Det kommer der mere info om senere.
Sortebakken GF vil byde alle gymnaster velkommen til den nye sæson.
Se det fulde program her

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler