lørdag, juni 22, 2024

Prøv håndbold fitness i Haverslev

facebook_show_this_logoMejlby/Haverslev KFUM håndbold i Haverslev starter som noget nyt op med i Haverslev hallen.
Birgitte Hansen fortæller at håndboldfitness kombinerer styrketræning, løb og boldtræning. Håndboldfitness er effektiv, fleksibel og sjov træning. Og så er der sved-garanti – uanset hvilket niveau man er på. Det giver overskud i hverdagen og energifyldt samvær. Vi kender til alle fordelene ved løb. Men vi kender også til manglende motivation. Vi ved, at styrketræning er godt for kroppen. Men også at det kan være kedeligt at gennemføre alene. Med håndboldfitness bygger du din grundform op gennem tre moduler: løb, styrketræning og spil. Alt sker på en sjov måde og sammen med andre. Og hvem kan blive for gammel til det. Birgitte fortæller yderligere at der er flere forskellige moduler du kan vælge imellem, og man kan frit vælge hvordan man har lyst til at kombinere dem. Dermed er der noget for både de øvede, men også helt nybegyndere kan være med.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler