onsdag, maj 29, 2024

TV2 Nord gæstede Rebild Bakker

Onsdag d. 31. august var RebildPorten værter ved Nordjylland Live, hvor TV2 Nord sendte live TV i 45 minutter.

Græsarealet og parkeringspladsen foran RebildPorten var forvandlet til én stor aktivitets- og legeplads for en række af Rebild Kommunes foreninger og aktører.

Noget for enhver
Flere af Rebild Kommunes outdoor aktører var samlet, og viste sin sport frem for de fremmødte. De fremmødte gæster havde også selv mulighed for at give sig i kast med de mange aktiviteter.
Man kunne for eksempel smage på lokalproduceret mjød og honning, deltage i yoga samt se og få en sludder med de lokale klubber, foreninger og aktører inden for mountainbike, løb, orienteringsløb, kanoudlejning, rollespil, sundhed og mulighederne for at bruge naturen som træningslokale mm.

Nye tiltag
Under live udsendelsen fortalte Rebild Kommunes borgmester, Leon Sebbelin, blandt andet om sin hverdag og de mange outdoor aktiviteter, kulturelle events og attraktioner som finder sted i kommunen – hertil den fremtidige åbning af atom-bunkeranlægget, Regan Vest, der forventes at åbne i 2020 som museum.

Højt humør, smil og dans
Spillemændene bød op til dans på RebildPortens terrasse mens Røverne fra Rold sørgede for at stemningen var i top. Gæsterne fik tilbudt merchandise og smagsoplevelser fra Comwell Sport og Atnu samt en lille forfriskning bestående af gratis øl og vand inde i RebildPorten. Studieværten åbnede også for to konkurrencer på RebildPortens Facebook side, hvor der kan vindes dejlige ophold og oplevelser i lokalområdet.
De heldige vindere findes d. 9. september, så det er muligt at deltage endnu.

En dramatisk afslutning
Som afslutning på TV2 Nords indslag blev den skønne vært, Anne Christensen, bortført af Røverne fra Rold og aftenen endte derfor med en overraskelse, sjov og latter. Ps. Anne Christensen har det godt, og tog det hele med et stort smil, som også kan ses og høres på TV optagelserne.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler