tirsdag, juni 25, 2024

Byfest og høstfest i Stenild

I år havde man valgt at slå byfest og høstfest sammen i Stenild. Vejret artede sig fra den allerbedste side med høj solskind og sommertemperature selv om kalenderen siger midt i september.
Dagen startede med kaffe og rundstykker i teltet. Hvorefter var der udstilling af gamle biler fra Aalestrup Classic biler og MC klub.
Havetraktorer fra et stort område af himmerland blev vejet ind til dagens havetraktortræk som Hobro Pullingteam stod for. Der blev kørt i 5 klasser. Allerede fra første træk blev der lagt alle kræfter i. Man kan sige at alle havde benzin i blodet, undtagen 1 traktor i 501-650 kg. klassen der havde fået diesel motor og den fløj ud på 50 meter i førstetræk uden problemer.
New Zealandsk træk, er nok ikke så kendt en ting, kun 2 firehjulstrækkere prøvede kræfter med at trække en 1200 l olietønde.
Dagen igennem var der rigtig godt besøg, børnene hyggede på hoppeborgen og med børne pompers, medens de voksne nød en øl og en pølse.
Til eftermiddagskaffen var der kagekonkurrence med 10 flotte kager. Her var det ingen tvivl om vinderkagen, skulle være den som Jette Stensgaard havde bagt.
Eftermiddagen sluttede med en gang mega bordfodbold for alle barnlige sjæle.
Om aften var der høstfest i forsamlingshuset med levende musik.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler