tirsdag, juni 25, 2024

Bagerens Have klar til brug

Som det allerførste på Lokalrådets seneste møde var vi en tur ovre og se på “Bagerens Have” som arealet bag ved OK er blevet døbt.

André Ellegaard fortæller her hvordan rådets seneste møde forløb.
-vi kunne her konstatere at det eneste der mangler nu er legeredskaber til børnene og måske en hængekøje til den trætte chauffør. Bagerens Have er blevet til i samarbejde med Nørager Brugsforening, der har betalt for produktion og opsætning af det flotte smedejernshegn, samt stillet arealet til rådighed for byens borgere m.fl. Hegnet er lavet hos Øgaard og opsat af murerfirmaet Jens Jacob Jensen, der også har stået for flisebelægningen og grus-arbejdet. Gå endelig op og se på Bagerens Have – vi er i hvert fald stolte over hvad det er blevet til.
Vi er så småt i gang med vores næste projekt. Nørager Anlæg. Der skal være mere end blot en græsplæne deroppe efter vores planer. Der skal være plads til aktiviteter for alle. Med i projektet er også at få renset mindestenen over byens grundlægger, Kjeldsen. Mere konkret om dette projekt når vi ved mere.
På vores møde måtte vi også sige farvel til et rådsmedlem. Hanne Munk er blevet sognepræst i Oue-Valsgård, og flytter derfor dertil pr. 1. oktober. Derfor er 1. suppleant Ingrid Myrup, Rørbæk, nu en del af Lokalrådet, som minimum, frem til generalforsamlingen i februar 2017.
I denne forbindelse en kraftig opfordring – mød op til generalforsamlingen – kom og vær en del af Lokalrå-det for Nørager og Rørbæk – vær med til at udvikle dit lokalområde. Datoen kommer senere…
På mødet kunne vi også konstatere at vores grundbeløb nu er hævet til 65.000 kr. årligt. Og kan her kun endnu en gang opfordre til at man benytter muligheden med at søge fra Lokalrådets midler. Vi vil gerne behandle rigtig mange ansøgninger, da det er noget der kan være med til at sætte yderligere “skub” i nogle ting.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler