lørdag, juli 13, 2024

Danskerne bakker op om affaldssortering på arbejdspladsen

miljoestyrelsen_raad-6_grafikNogle af os bruger lidt af efterårsferien på at rydde op og få styr på haveaffald og gamle flasker.

Nu viser en undersøgelse, at vi også gerne vil sortere affald på arbejdspladsen. Det er Analyse Danmark, som har spurgt medarbejdere og ledere i danske servicevirksomheder i forbindelse med Miljøstyrelsens kampagne ”Kend dit affald”.
Affaldssortering er vigtigt i virksomhederne
Undersøgelsen viser også, at vigtigheden af at sortere affald på arbejdspladsen scorer 7,9 ud af 10 ifølge de adspurgte.
”Det glæder mig, at de ansatte ser så positivt på affaldssortering. Det er et rigtigt udgangspunkt for adfærdsændringer, og med kampagnen vil vi hjælpe virksomhederne med at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at sortere,” siger Linda Bagge fra Miljøstyrelsen.
Miljøstyrelsens informationskampagne ”Kend dit affald” giver danske virksomheder gode råd til forbedring af affaldssorteringen ved at afholde informationsmøder og sende informationsmaterialer til landets virksomheder, kommuner og erhvervsnetværk.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler