onsdag, maj 29, 2024

Murerfirmaet Jens Jacob Jensen får ny ejer

jens-jakob-og-jakob
Værsgo’ Jakob Brusgaard Larsen(tv) får her overdraget nøglerne til firmaet af murermester Jens Jacob Jensen.

Murer Jakob Brusgaard Larsen har her, knap 2 måneder før jul, været på storindkøb og sørget for sin egen julegave. Pr. d. 31. oktober har han nemlig overtaget Murerfirmaet Jens Jacob Jensen i Nørager.
Jens Jacob Jensen startede firmaet op i 1994, hvor han primært havde opgaver i Tyskland. I 1998 flyttede han firmaet til Nørager og byggede kort efter firmaets domicil på Holmsvej i Nørager.
Murerfirmaet varetager i dag alle opgaver inden for murerfaget, nybygning, renovering, tilbygning osv. Der er til daglig beskæftiget 4 mand og administrationen varetages af en halvtids kontordame.
Jakob Brusgaard Larsen, er 33 år gammel og bor i Aars med sin kæreste og deres 4 årige datter. Allerede sidst i december udvides familien dog igen, da parret venter barn. Jakob har været ansat i murerfirmaet i 7 år, men har i flere år leget med tanken om at blive selvstændig, og har tit spurgt ind til muligheden for at overtage Jens Jacobs firma. Her kort før jul besluttede Jens Jacob Jensen at det nu var tid for at han vil prøve noget nyt, og tilbød derfor Jakob muligheden for at overtage. Jens Jacob er 50 år, og han fortæller at hvis han skal prøve noget nyt, så er det nu han har muligheden. Han ved endnu ikke helt hvad han vil, men i første omgang vil han hjælpe Jakob rigtig godt i gang og få ham grundigt sat ind i driften af firmaet.
Firmaet fortsætter i samme ånd og med samme øje for kvalitet og godt håndværk fortæller Jakob Brusgaard Larsen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler