søndag, april 21, 2024

Eva Kjer Hansen gæster Venstres nytårskur

Venstres Kredsbestyrelse i Himmerland har inspireret de to kommuneforeninger i Himmerland til en fælles nytårskur som start på 2017.
Det er første gang at Venstre i Rebild og Vesthimmerland afvikler den årlige nytårskur samlet. Det sker i Haveslev Hallen den 16. januar begyndende med fælles spisning for Venstres medlemmer.
Den egentlige årsag til dette fælles arrangement er, at det er lykkedes at få fhv. fødevareminister Eva Kjer Hansen som taler og debattør ved dette arrangement. Eva Kjer Hansen måtte som bekendt tidligere på året forlade sin ministerpost efter vedtagelsen af den landbrugsreform, som store dele af landbruget og fødevare producenterne er meget tilfredse med. Denne reform bliver sikkert et af debatpunkterne.
Som afslutning på aftenen vil Himmerlandskredsens folketingskandidat Marie Bjerre komme med et politisk indlæg, ligesom det forestående kommune- og regionsvalg sikkert også vil blive berørt af de to kommuneforeningsformænd.
Himmerlandskredsens bestyrelsesformand, Thorkild Bækkelund, udtrykker stor glæde over at det er lykkedes at få den afholdte forhenværende minister Eva Kjer Hansen som gæst ved dette arrangement. Ligeledes også megen tilfredshed med fælles arrangementet med Venstre i Rebild og Vesthimmerland, som sikkert vil udbygge det fine samarbejde der er mellem de to kommuneforeninger og som til dagligt udtrykker sig i en velfungerende kredsbestyrelse.
Der adgang for alle til Eva Kjer Hansens indlæg og den senere debat, som sikkert får en meget stor tilslutning.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler