onsdag, juni 19, 2024

LÆSERBREV: Kære Tommy Degn og Kim Edberg Andersen (DF)

Jeppe Ugilt Byrådsmedlem
Jeppe Ugilt
Byrådsmedlem

For ikke at trætte læserne unødigt med vores offentlige brevudvekslinger så skal jeg gøre det her kort. Jeg kan se, at de sager, jeg henviste til i mit første svar til jer, er de samme sager, som I også nævner nu med undtagelse af den sidste vigtige sag fra december, som I ikke omtaler. Dermed synes jeg, at vi skal lade det være op til læserne at vurdere, om jeg har været ”bannerfører for at få flere flygtninge til Nørager”. Det synes jeg fremstår tydeligt ud fra de offentlig tilgængelige referater suppleret med mit første svar til jeres læserbrev.
Jeg er stadig målløs over jeres angreb, og jeg får nok aldrig opklaret, hvor det udbrud kom fra, og hvad motivet var. Dem der kender mig og følger min politiske færden kender mine holdninger til dette område.
Jeg håber, at I næste gang vi kæmper samme sag vil bruge krudtet på selve sagen og de politiske kollegaer, der måtte mene noget andet end jer. Det vil give rigtig god mening.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler