lørdag, juli 13, 2024

”Oil” åbner tankstationen i Nørager på onsdag

Den gamle Q8 station i Nørager blev for 7 år siden kortvarrigt åbnet som en Go’on tankstation, men p.g.a. uoverensstemmelser imellem Go’on og forpagteren var den kun åben i ca. 6 måneder.
Den gamle Q8 station i Nørager blev for 7 år siden kortvarrigt åbnet som en Go’on tankstation, men p.g.a. uoverensstemmelser imellem Go’on og forpagteren var den kun åben i ca. 6 måneder.

Onsdag den 8. februar 2017 åbner Haahr Benzin ApS tankstation i Nørager på adressen Bredgade 23. Stationen bliver åbnet under navnet OIL!

I foråret 2015 blev den danske ubemandede tankstationskæde Haahr Benzin overtaget af OIL! Tankstellen GmbH & Co. KG, der er en del af det tyske selskab, Mabanaft GmbH & Co. KG.

Haahr Benzin ApS har 45 tankstationer i Danmark og stationen i Nørager bliver nr. 46. De fleste drives fortsat under det velkendte navn Haahr Benzin, der har hovedkvarter i Vejle. I Kolding, Greve og Nexø er benzinstationernes navn ændret til OIL! og i løbet af de nærmeste måneder vil alle de nuværende Haahr-stationer skifte indentitet – og i samme forbindelse ændres navnet på selskabet Haahr Benzin Aps til OIL! tank & go ApS.

Stationerne i Danmark er med i en international kæde af stationer, der er repræsenteret i Tyskland, Østrig og Schweiz med over 1000 tankstationer og disse stationer drives alle under navnet OIL!. Derfor har man besluttet at bruge dette navn, så kunderne kan se, at stationerne er en del af et større europæisk olieselskab.
I løbet af 2. kvartal 2017 vil det være muligt at få en firmakortaftale og ydermere præsenteres et loyalitetskort hos OIL! Firmakortet opnåes som erhvervskunde og loyalitetskortet er det sædvanlige betalingskort som f.eks, Dankort, Mastercard m.fl.

Omtumlet 2010
Tankstationen blev i et omtumlet 2010 åbnet i sommerferien, og herefter drevet som en Go’on tank med kiosk af forpagteren Burhan Gylten. Op til åbningen blev den gamle butik totalt ombygget og det store værksted inddraget til at blive brugt som butikslokale. Et par måneder efter åbningen blev Burhan Gylten politianmeldt at forældrene til nogle drenge, der havde laver hærværk på tankstationen. Forældrene mente at tankens overvågnings kameraer filmede ulovligt på et offentligt areal.
Allerede i slutningen af året opstod der også konflikter imellem Burhan Gylten og Go’on omkring bl.a. afregningen for plads og tankninger. Det resulterede i at Go’on øjeblikkeligt opsagde samarbejdet og nedtog deres skilte og standere. Der opstod senere en tvist omkring ejerskabet af den benzin der var tilbage i tankene. Den mente Burhan Gylten han havde ejerskabet af da Go’on ikke havde betalt det månedlige beløb han mente at havde ret til. I tidsrummet heromkring blev der yderligere stjålet en del benzin direkte fra tankanlægget.

Læs artiklen fra 2010 omkring åbningen af Go’on

Læs artiklen fra 2010 omkring receptionen hos Go’on

Læs artiklen fra 2010 omkring lukningen af Go’on

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler