lørdag, juli 13, 2024

Grønt flag til dagplejer

Den 16 februar gik Line og hendes 4 naturdagplejebørn glade med flag i hænderne ned i forhaven og fik hejst deres første grønne flag, for at synliggøre at Line nu er certificeret Grøn Spire naturdagplejer.
Børnene fik hvert sit personlige certifikat med hjem med navn og billede, fordi de er naturbørn.
Siden august, har Line sammen med sine dagplejebørn arbejdet for at opfylde kravene, til at modtage det grønne flag. Det er blandt andet i videst muligt omfang at bruge naturen i dagligdagen. Så de kommer ud hver dag. På udflugt i naturen hver uge. Børnene stifter kendskab til årstidernes skiften, vejr og vind. Børnene er med til at plante, så og høste og oplever madens vej fra jord til bord.
Line har lavet en årsplan og deltager i et Grønne Spirer kursus hvert år for at modtage ny inspiration.
Det er i denne sammenhæng at Line har valgt at skifte navn fra Oplev privat dagpleje til Oplev Naturdagpleje.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler