torsdag, maj 23, 2024

Venstre i Rebild holder generalforsamling

152x152_ikonKommuneforeningen for Venstre i Rebild kommune afholder sin ordinære generalforsamling på Rebildhus den 23.marts.

Kommuneforeningen er det forum hver alle de 4 venstre foreninger i Rebild kommune er repræsenteret og aftaler politiske indsatsområder, drøfter den aktuelle politiske situation. Her erfaringsudveksler man også de forskellige aktiviteter der har været i lokalforeningerne.
Når kommuneforeningsformand Gert Sørensen, Veggerby, ser tilbage på året er det med en stabil medlemsskare trods et blandet politisk 2016. Venstre har, trods et byråd med mange grupperinger, formået at sætte solide aftryk på mange beslutninger.
Opgaverne, der helt givet vil blive et emne denne aften, er det forestående kommune og regionrådsvalg. Her skal opstilles 21 kandidater til kommunevalget og 3 til regionsrådet. Kandidatopstilling til kommunevalget forgår den 26. april i de 4 vælgerforeninger. Inden da skal det politiske valgprogram være udarbejdet, et arbejde der er godt i gang.
Der er på generalforsamlingen kun valg af formand og medlem til regionsbestyrelsen, da vælgerforeningerne selv udpeger sine medlemmer til bestyrelsen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler