søndag, juni 16, 2024

Generalforsamling i Mejlby/Haverslev KFUM’s IF

mejlby hav kfum 2017Mejlby/Haverslev KFUM’s IF afholdt generalforsamling d. 14. februar 2017.

Der var mødt mange interesserede op til generalforsamlingen. Formanden Margrethe Thomassen berettede om det forgange år, hvor selvfølgelig håndbolden er det væsentligste. Vi har haft rigtig god gang i holdet for de helt små børn Trille/Trolle. Derudover har vi tilbudt håndbold til børn fra U6 til U12 for piger og drenge. Holdene for U6-7 og 8 deltager i forskellige DGI stævner, mens U10 og U12 selvfølgelig har spillet turnering og p.t. klarer sig rigtig godt.
På seniorsiden har vi et serie 1 dame hold, et serie 3 damehold og et serie 3 herrehold. Serie 3 herrer er stablet på benene i samarbejde med Ravnkilde.
Formanden takkede også alle de frivillige, som har gjort en stor indsats i forskellige aktiviteter for at samle penge ind til klubben.
Der blev selvfølgelig også afholdt valg til bestyrelsen. Alle valgbare medlemmer i bestyrelsen var villige til genvalg.

Bestyrelsen konstituerede sig på det efterfølgende bestyrelsesmøde d. 13. marts 2017.
Formand:
Margrethe Thomassen
Næstformand:
Anja Putzer
Kasserer:
Birgitte Hansen
Kontaktperson:
Anna Marie Svenstrup
Medlem: Eva Fynbo
Suppleant: Linda Lund og Jeanette Bræmer
Ungdomsrepræsentant: Oliver Vang

Mejlby/Haverslev KFUM er en traditionsrig klub, som brænder for at give børn såvel som voksne gode håndboldoplevelser. Vi har håndboldhold på alle niveauer. Vi håber i fremtiden at kunne udbyde flere hold, så hvis du har en håndboldspiller gemt i maven, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen for Mejlby/Haverslev KFUM for at se om vi kan tilbyde netop det hold, som du gerne vil spille på.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler