søndag, juni 16, 2024

LÆSERBREV: Hvile-holdeplads ved Haverslev

laeserbrev_logoVi er opmærksomme på, at lastbilchauffører, der har brug for en holdeplads om natten og i weekenden, tit må lede længe efter hensigtsmæssige parkeringsmuligheder. Blandt andet sker det idag tit v. Industriparken 20,- en stikvej til Industriparken. Det er uden gene, men der er ikke meget plads, og det er upraktisk at komme til og fra, da der ikke er mulighed for at vende på industriparken 20.
Der har derfor længe været et ønske om bedre forhold, og da Teknik og miljø udvalget ved sidste møde godkendte at stikvejen kunne sælges til ejeren af industrigrunden, så bør der findes en anden løsning til lastbil chaufførerne.
Vi vil derfor gerne anbefale, at Teknik- og Miljøudvalget i Rebild Kommune undersøger mulighederne for at etablere en anden og mere hensigtsmæssig hvile-holdeplads til lastbiler i det område. Vi mener, at pengene fra salget af den oprindelige stikvej skal bruges til at etablere en ny og forbedret mulighed for lastbilchauffører til at parkere i Haverslev.

Morten Lem
Holger Pedersen
Peter Bak
På vegne af Socialdemokratiet, Konservative, og RebildListen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler