onsdag, maj 29, 2024

Trivselsdag på Sortebakkeskolen

Elevrådet på Sortebakkeskolen har igen været i arbejdstøjet, og denne gang har de arrangeret og gennemført en stor trivselsdag for alle elever på Sortebakkeskolen.

Alle elever var delt ud i grupper på tværs af årgange, så der i alle grupper var elever fra alle klassetrin, modtagerklasser og specialklasser. Herigennem skulle eleverne nemlig komme til at kende hinanden bedre, og knytte venskaber på tværs af alder og klasser.
Elevrådet havde bestemt, at temaet til trivselsdagen skulle være ”Verden rundt”, og havde ud fra dette planlagt 20 poster, som grupperne skulle ud og konkurrere og dyste i.
Posterne var blandt andet menneskeligt vendespil, fodbold, krydderismagning, akrobatik, bygge rumraket, bygge Berlinmuren, kimsleg/huskeleg, slædekælkning, gæt norsk og svensk mm. Eleverne blev bedømt ud fra løsning af opgaven samt hvor gode de var til at samarbejde.
På trods af stiv blæst og enkelte regnbyger var der en rigtig god stemning, og eleverne havde en rigtig god dag med hinanden.
Elevrådsformand Oliver Vang er med rette også udpræget tilfreds med dagens forløb, og han var meget taknemlig i forhold til alle dem, der havde hjulpet med planlægning og gennemførelse af dagen – for uden samarbejde og stor arbejdsindsats fra elevrødderne, så er sådan et stort arrangement ikke muligt.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler