lørdag, juni 22, 2024

Brugsforening vil starte vaskehal i Nørager

Den 25.4 var der generalforsamling i Nørager Brugsforening.

Denne brugsforening har ikke butik mere, men udlejer bygningerne til Kirkens Korshær og driver OK tanken på den modsatte side af vejen.
Formanden Kaj Lundgaard aflagde beretning om året der var gået. Det har været et stabilt år med trofaste kunder der støtter vores forening og de lokale foreninger ved at tanke på OK tanken. Sidste år kunne Nørager Brugsforening dele 55.000 kr. ud til de 5 foreninger: Grynderup IF, Sortebakken HK, Nørager IF, Sortebakken GF og FDF Nørager.
Nørager Brugsforening valgte også at indgå samarbejde med Lokalrådet om arealet bag tanken. Foreningen bekostede et støbejernshegn og fliser til arealet og Lokalrådet har sørget for bænke og borde samt legeredskaber. I løbet af året har Nørager Brugsforening også renoveret den gamle Brugsbygning hvor Kirkens Korshær lejer sig ind og har en genbrugsbutik. Det er ikke så synligt, da det er vinduer der er sløjfet på 1. st. sal i den gamle brugslejlighed. Det er skotrender og tagrender. Men det har betydning for bygningens ve og vel. Vi har nogle gode lejere i bygningen, der også passer på den og giver besked når noget skal laves.
I bestyrelsen er der syv medlemmer, med suppleanter og de skiftes til at passe tanken i en uge ad gangen. Tankpasseren sørger for tømme skraldespande, kvitteringspapir i automaterne og rengøring. Vi har været lidt udfordret med teknikken på vores standere, men HAMAG kommer som regel meget hurtigt og retter op på fejlene fortæller Vibeke Bøgh. og fortsætter: -vi har fået en konkurrent på den anden side af gaden. Det har bragt os i en anden situation en før. Vi følger de nye priser hvilket gør vores indtjening noget mindre. Men vi kan mærke, at der er stor opbakning til OK tanken fra lokalområdet, vi sælger mere brændstof. Vi vil opfordre lokalbefolkningen i Nørager til at støtte det lokale OK
På baggrund af den nystartede Oil tank, påtænker vi dog at lave en udvidelse af vores OK tank med en OK vaskehal. Vi kunne tænke os, at den kommer til at ligge ude ved Dit Autocenter Nørager Grynderupvej. Det er en ide vi vil arbejde videre med i løbet at den nærmeste fremtid.
Nogen gange kan det være sundt med konkurrence og vi føler, at med denne nye tank er der sat gang i vores udviklingsmuligheder.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler