onsdag, april 17, 2024

Sæson afslutning i Mejlby

Serie 1 Damer – vinder af KFUM forbundsmesterskaberne i Ålestrup 2017.
Serie 1 Damer – vinder af KFUM forbundsmesterskaberne i Ålestrup 2017.

Så er håndboldsæsonen 2016/17 forbi for samtlige hold i Mejlby Haverslev KFUM.
Vi har i hår haft rigtig mange børn på vores Trille/Trolle hold, hvilket har været helt fantastisk. Det har været en fornøjelse at følge deres leg og boldspil gennem hele sæsonen. U6/7og 8 har deltaget i forskelige DGI turneringer. Derudover har der været gang i U10 drenge, U10 piger og U12 drenge. Alle tre hold har klaret sig fint i deres pulje. U10 pigerne gik hen og vandt deres pulje. Flot klaret.
U10 piger og U12 drenge sluttede deres sæson af med at deltage i KFUM forbundsmesterskaber i Ikast i weekenden d. 8-9. april. Det var en rigtig god tur og der blev spillet en masse håndbold. Stor tak til de trænere og forældre, som gjorde det muligt at deltage.
Ud over børnehold har vi i Mejlby Haverslev KFUM også hold for de voksne. Efter jul er det lykkedes at starte et Serie 3 Herre op sammen med IK Sylvia fra Ravnkilde. Det er dejligt at der igen spilles herrehåndbold i klubben. Vores Dame Jyllandsseriehold rykkede desværre ned i Serie 1 efter jul, men har efterfølgende klaret sig godt. Vores Serie 3 Damer nyder at spille håndbold og sammenholdet er rigtig godt, selvom der er langt mellem sejrene.
Som afslutning på sæsonen blev der holdt afslutning i Haverslev hallen fredag eftermiddag d. 24. marts 2017 for alle børneholdene. Her var der arrangeret underholdning med forskellige konkurrencer og alle, stor som små, gik til opgaverne med stor entusiasme. Senere blev der også holdt afslutning for de voksne. Her var der også underholdning med forskellige konkurrencer i hallen. Der blev også uddelt kammeratskabspriser. Hos Senior herrer gik kammeratskabsprisen til Per Poulsen. Hos Senior Damer gik kammeratskabsprisen til Bodil Iversen.
Serie 1 damer sluttede sæsonen af med at deltage i KFUM forbundsmesterskaberne i Ålestrup i weekenden d. 22-23. april 2017. Her vandt de turneringen. Helt fantastisk og rigtig godt gået. En fantastisk afslutning på sæsonen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler