tirsdag, april 23, 2024

Aktiv Ferie for Børn har haft vokseværk 2017 byder på meget nyt

Drenge lystfiskerholdet Terndrup Mølledam
Drenge lystfiskerholdet Terndrup Mølledam

Igen i år er lokale fritidsforeninger og institutioner gået sammen om at lave sommeraktiviteter for børn i Rebild og Mariagerfjord Kommuner.

Men på flere områder har konceptet haft vokseværk.
Flere børn får tilbuddet om en aktiv sommer
I år er målgruppen for aktiviteterne udvidet til også at omfatte 7. til 9. klasserne. D.v.s. at foreninger og institutioner i år har lavet et aktivitetsprogram, der spænder fra 2. til 9. klasses børn og unge. Dermed for flere lokale børn og unge muligheden for en aktiv sommer. Samtidig er aktiviteterne spredt over 3 uger i stedet for de sædvanlige 2 uger i sommerferien. D.v.s. i år i uge 26, 31 og 32.
Flere aktiviteter at vælge imellem
Sommerlandet kommer til at summe af aktiviteter. Foreningerne og institutionerne har i fællesskab lavet et omfattende og alsidigt aktivitetsprogram med hele 78 forskellige hold fordelt rundt i de 2 kommuner. I år kan børnene f.eks. lege drager og barbarer med rollespilsforeningen, prøve fodboldgolf, lære at kniple med seniorklubben, komme i lære som viking, have det sjovt med marionetdukker, komme ud og ride med Skørping Rideklub, prøve lystfiskeri flere steder og meget, meget, meget mere. Ialt 78 hold har lokale børn og unge at vælge imellem, når de går ind på www.aktiv-ferie.nu!
Både nye og ”gamle” aktiviteter
Årets program er en god blanding af nye og ”gamle” aktiviteter. Nyt under Aktiv Ferie er f.eks. marionetteaterets hold i Skørping. 2 dage hvor man skal lave sin egen marionetdukke og lære at optræde på en rigtig marionetscene. Andre, nye aktiviteter er bl.a. ”Vildmarksnørderne”, hvor man rigtig skal ud under åben himmel med Rebildguiderne og ”Elektronik” med Visborg Husflidsforening.
Aktiv Ferie for Børn er foreningernes og institutionernes mulighed for at vise børn og unge, hvad de kan byde på.
Læs mere på www.aktiv-ferie.nu

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler