lørdag, juni 22, 2024

Klar til Sommerfest i Mejlby

I år med et lidt anderledes program fortæller Anette Tidaldi.

Anette fortæller at der startes med fodboldgolf, mulighed for grill-selv og her begynder salget også af lodder til kokassebingo.
Senere er der havetraktortræk i fire klasser, som er i nært samarbejde med Mejlby efterskole og et af resultaterne af vores Sundhed for pengene projekt. Aftenen byder også på kagekonkurrence, hvor kagerne senere sælges med en kop kaffe til.
Traditionen tro er der gratis morgenmad med gratis kaffe og rundstykker. KFUM-spejderne fra HAME gruppen vil være på pladsen og senere kommer Henny Solskin og tryller, endnu et resultat at projekt Sundhed for pengene.
Kokasse bingo afvikles, det nøjagtige tidpunkt bestemmes af koen.
Så er der cykelsponsorløb hvor der bla er nogle af Mejlby’s lokal politikere i feltet,bla Peter Bak og Henrik Buus og forhåbentlig har mange børn og andre også lyst til at deltage. Der er alderopdeling mht præmier.
Herefter er der der pælefodbold og dagen slutter med fællesspisning i teltet og senere levende musik med Louise Dubiel og Jakob Baumgartner.
Dagen efter er der er der gudstjeneste i teltet hvor folkemusik gruppen Hanegal spiller og derefter oprydning.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler