torsdag, juni 13, 2024

Tømrermester fejrer 10 års jubilæum

32 årige Sebastian Fogh har travlt

Snedkerværkstedet i Gl. Nørager. Her bliver alle indækninger osv. skåret til inden Sebastian eller hans folk sætter dem op ude hos kunderne.

Det er ikke mange der allerede som 32 årig kan fejre 10 års jubilæum som selvstændig tømrermester.

Men sådan er det for Sebastian Fogh, der nu på fredag afholder reception på firmaets adresse i Gl. Nørager.
Allerede som nyudlært havde Sebastian Fogh travlt. Han boede i en lejlighed i Hobro sammen med sin kone June. Det var dog ikke meget de så til hinanden. Når han ikke var på arbejde, havde han travlt med at hjælpe til hos venner og bekendte. Hverken June eller Sebastian syntes at en lejlighed i Hobro var det helt rigtige. Derfor blev de hurtigt enige om at de ville på landet og bo.
June interesserede sig for heste og var en habil rytter. Sebastians forældre havde altid haft heste. Derfor lå det også i kortene at der skulle være plads til både hesteinteressen og et tømrerværksted. Efter kort tids søgen, fandt de den helt perfekte gård i Gl. Nørager. Den blev købt og der flyttede de ind allerede i 2005. Kort efter kom det første barn til verden og I dag tæller børneflokken 3 børn på henholdsvis 11 år, 8 år og 6 år.
Sebastian arbejde hos et par forskellige tømrermestre i Aars og Aalestrup, men blev i 2007 enig med June om, at han ligeså godt kunne starte som selvstændig, når han nu alligevel arbejdede hele tiden. Det gjorde han, og hurtig blev det nødvendigt at ansætte en svend ekstra og et par lærlinge. I dag er der 7 ansatte. Opgaverne kommer mest fra lokalområdet. I en omkreds af ca. 25 km. finder Sebastian sine kernekunder med et par afstikkere til større byggerier i f.eks Aalborg.. “Jeg synes der er rart med de mange varierende opgaver vi har. En uge går måske med en stor projektopgave, og ugen efter står man ude hos fru Jensen og hjælper med at sætte køkken op” fortæller Sebastian der selv tilbringer det meste af sin tid med regulært tømrerarbejde. “Jeg har det bedst med at arbejde ude hos kunderne, det er ikke mig at sidde på et kontor.
Hesteinteressen har også grebet om sig. Foran det lille landsted er der en stor hestefold, her går en stor flok heste. June og Sebastien avler dressurheste i stor stil, og den del af bygningerne, der ikke er ombygget til snedkerværksted, huser nu heste og føl. “Vi avler hestene og dressurtræner dem” fortæller Sebastian “føllene bliver normalt solgt når der er 3-4 år og ofte noget før”

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler