lørdag, juli 20, 2024

LÆSERBREV: Problemerne på Terndrup Skole

Debatten om problemerne på Terndrup skole når dagligt nye højder – Medarbejdere i Rebild kommune angriber hinanden i læserbreve fordi de føler sig alene og kritiseret fra alle sider. Ledelsen af Rebild kommune er gået i flyverskjul og Borgmester Leon Seppelin hævder at der er styr på sagen og det går fremad på Terndrup Skole. Medlemmer af byrådet føler sig under- og fejlinformeret i de kommunale udvalg – og Borgmesteren beskylder dem for politisk kup når de vil have problemerne løst.
Når der er så store problemer i en organisation peger pilen altid opad – helt til tops i forvaltningen. Forvaltningen fejer åbenbart problemerne ind under gulvtæppet og giver mellemledere besked på at få styr på situationen.
Når mellemledere ikke har de nødvendige redskaber og tillid højere oppe fra i organisationen vil de altid sparke nedad. Medarbejderne i bunden af organisationen må bruge deres tid og energi på at forsvare sig i stedet for at udføre det arbejde de har uddannet sig til og vil gøre så godt som mulig.
Når problemer er blevet benægtet og skjult længe nok vælter læsset – Lige midt i ferietiden fordi et nyt skoleår truer i Terndrup.

For kort tid siden var der helt de samme slags problemer i Sundhedscentret i Rebild kommune – Kommunaldirektør Jes Lunde gik på direkte TV og forsikrede at problemerne allerede var løst og alt nu var i skønneste orden – få dage senere fyrede han lederen af sundhedscentret og udnævnte dermed en syndebuk!
Udefra ser det meget grimt ud når forvaltningen i Rebild kommune ikke vil påtage sig det ansvar de har! – men lukker sig om sig selv og forsvarer de stærke – nemlig sig selv. Taberne er de nederste medarbejdere i organisationen Rebild Kommune- og de svageste borgere i kommunen.

Hvornår mon det går op for Byrådet og Borgmester Leon Seppelin hvor roden til problemerne i Rebild kommune er?

Ledelsesstilen i Rebild kommunes forvaltning om at benægte at kommunens medarbejdere nogensinde kan begå fejl har for længst spillet fallit. Det er også mere end helt unormalt heldigt hvis Rebild Kommune har ansat de eneste mennesker i hele verden som aldrig begår fejl!

Preben Bøgh
9530 Støvring

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler