søndag, maj 19, 2024

Fåredag i regnvejr på Boldrup Museum

Sol, regn og glade mennesker var de tre hovedingredienser, da der søndag blev holdt Fåredag på Boldrup Museum.
Heldigvis var det regn, der var mindst af, og arrangøren, Boldrup Museumsforening, var ganske godt tilfreds med dagens besøgstal.
Helt fra den tidlige morgenstund var der livlig aktivitet på museet, og der gik ikke lang tid efter arrangementets start kl. 10, før parkeringspladsen var ved at være fuld af biler. Rundt omkring på museet kunne de mange gæster opleve forskellige ting, der alle havde relation til livet på landet for 100 år siden. Fårene blev klippet, på markerne arbejdede de store heste fra foreningen Hestefolket, der blev tærsket korn på det gamle tærskeværk og meget mere. Mange af aktiviteterne havde publikum selv mulighed for at deltage i, og både rebslageren og smeden manglede ikke hjælpende hænder, når de efterlyste sådanne blandt den yngre del af publikum.
Vanen tro blev der grillet lam og gris over bål, og da klokken var tolv, og maden var klar til servering, blev der hurtigt en lang kø ved madteltet. Men selv om gæsterne spise godt af grillmaden, blev det også spist imponerende mængder af kager ved det efterhånden berømte himmerlandske kagebord, der altid er en af hovedattraktionerne, når der bliver holdt Fåredag på det lille museum.
– Vi synes igen, vi har haft en rigtig god dag. Der er været god tilslutning. Det er så dejligt at opleve, at en stor del af gæsterne er hernede i mange timer; mange faktisk helt fra start til slut. Det fortæller os, at de har hygget sig – også selv om der kom en enkelt eller to regnbyger, fortæller en af de ansvarlige, Karen Greve Somerset, der er formand for Boldrup Museumsforening.

 

Professionel Farveprinter og farvekopimaskine

KUN KR. 1.799,-
AUGUST KAMPAGNE

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler