lørdag, juli 20, 2024

1 år’s jubilæum for Sortebakkehallernes ombygning

Så er det 1 år siden at vi i Sortebakkehallerne fik vores udvidelse/ombygning afsluttet. Det fortæller Tina Sund fra Sortebakkehallerne.

Det har været et stort ønske de seneste år, at kunne udvide vores køkkenkapacitet, men ikke mindst også at kunne få lavet en elevator således at gangbesværede og kørestolsbrugere kunne komme i cafeteriaet og nyde fællesskabet.
Hallerne har de seneste år fået mange udstillinger ind og det er særligt denne målgruppe som har ønsket bedre adgangsforhold.
Der blev i forår/sommer 2015 arbejdet hårdt med at få lavet tegninger og budget, så det kunne præsenteres for Kultur og Fritid i Rebild Kommune. Dette var med henblik på om vi kunne modtage penge fra kommunens pulje.
Glæden var derfor stor da vi efteråret fik melding om at der blev penge til os på budgettet 2016.
Håndværkere blev bestilt og arbejdet gik i gang 1. maj 2016 og blev afsluttet 1. september 2016, så det var en kort byggeperiode henover sommeren, men alt lykkes og hallen har nu fået de dejlige omgivelser vi ønskede.
Bestyrelsen afholdte indvielse i november måned. Her blev alle håndværkere, byrådsmedlemmer fra Rebild kommune og ikke mindst vores gode samarbejdspartner Jutlander Bank inviteret.
Tina Sund fortæller at der skal lyde en stor tak til Sparekassen Hobro Fonden, som med deres sponsorat gjorde at vi også kunne få et flot handicaptoilet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler