lørdag, juli 13, 2024

LÆSERBREV: Kommunalpolitiker vs Robinson deltager

Ja, hvad er sammenhængen mellem lokalpolitikere og deltagere i Robinson ekspeditionen? Begge grupper er synlige i vores bevidsthed i en kort periode, og bagefter bliver de glemt, og spørger man manden på gaden, så kan han knapt komme i tanke om 2-3 navne på politikere, som sidder i byrådet.
Det er måske lidt hårdt sat op, men alligevel er der et gran af sandhed i denne udlægning. Politikerne har travlt op til valget med læserbreve, Facebook opslag, gade aktiviteter osv. Efter valget bliver det hverdag og de nyvalgte politikere går i gang med arbejdet. Vælgerne glemmer hurtigt de mange valgløfter og måske er interessen der hellere ikke til at ville følge med i hvad der bliver taget af beslutninger på rådhuset.
Tanken med dette læserbrev er måske også at udtrykke, at de fleste mennesker går ind i politik, fordi de gerne vil gøre en forskel for det samfund, som de er en del af. Jeg har selv taget beslutningen om at stille op. Det er et vilkår, at jeg skal have nogle plakater med mit billede hængt op. Det er også et vilkår, at I vil finde en brochure i postkassen med mine tanker om, hvad jeg vil arbejde for, når og hvis jeg bliver valgt ind. Men allerhelst vil jeg hurtigt forbi denne del, og så komme i gang med det, som virkelig betyder noget. Altså at gøre en forskel og søge indflydelsen frem mod at skabe en endnu bedre fungerende kommune, hvor vi oplever mere sammenhæng mellem land og by og mindre bøvl når den enkelte borger er i dialog med kommunen. Jeg håber, at der er flere i vores kommune, som også efter valget, vil følge det politiske arbejde, og holde os politikere op på vores løfter.

Klaus Danmark
Byrådskandidat
Venstre i Rebild

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler