søndag, juni 16, 2024

Haverslev stod i sundhedens tegn

For 2. gang stod uge 38 i sundhedens tegn i Haverslev.
I løbet af ugen var der forskellige tilbud, der gerne skal få byens borgere ud og måske prøve en ny fritidsaktivitet eller bare være sammen med nogle, man ikke kender på forhånd. Byens institioner lige fra dagplejen til efterskolen deltog også.
Starten gik med Gå-Banko, hvor man kom rundt i byen på en 5 km rute. Og som en af deltagerne sagde, så troede hun ikke byen var så stor og at man kunne fare vild to gange på så kort en rute.
Onsdagen stod i Yogaens tegn, hvor der i samarbejde med Grethe Andreasen var arrangeret yoga for alle i byen. Det startede i dagplejen, dernæst børnehaven og skolen, og til sidst familie- og voksen yoga. En super dag, hvor alle var meget positive og interesserede.
Som noget nyt var der Open By-Night om torsdagen på torvet. Ud over handel med byens butikker, kunne man være aktiv med løbe-, håndbold- og fodboldklubben. Drengene fra HCI inviterede til Floorball og Streetfodbold og i mens var der korsang i kirken, hvor bl.a alle pigerne fra HCI deltog. Og uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke, så Spar havde sørget for at man kunne købe sin aftensmad ikke tage den med hjem. Initiativtager til Sundhedsugen er Anni Hyldgaard, og hun er utrolig glad for den opbakning, der har været. Det giver lyst til at arrangere lignende arrangementer.
Fredag står den på golf på stadion og søndag gåtur med lokalhistorisk arkiv.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler