torsdag, juli 18, 2024

Kom til BANG i Sortebakkehallerne

Sortebakken HK holder BANG i Sortebakkehallerne for alle børn, der går i 0. – 6.klasse. Arrangementet er gratis.

Ikke nok med at arrangnementet er gratis, oven i servere Bambi frokost i hallens cafeterie til alle deltagere.
Baggrunden for dette tiltag er et ønske om at samle de lokale børn i hallen til en dag, der står i håndboldens tegn men udover mange aktiviteter med en håndbold, vil der også være lege og en hoppeborg.
Sortebakken HK har nyligt afholdt Håndbold Karavanen i samarbejde med JHF´s kreds 2 for samme aldersgruppe, og der var det tydeligt, at der er mange lokale børn, der har flair for håndbold. Klubben ønsker således at invitere gruppen til endnu flere oplevelser med sporten, der kan skabe sammenhold, sved på panden og mange hyggelige timer sammen.
Lenette, der er presseansvarlig, fortæller samtidig at alle forældre er meget velkomne i hallerne, og der vil som altid være gratis kaffe til alle der kigger forbi.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler