torsdag, juli 18, 2024

Spændende stævne på Aarestrup Rideklub

Elever var mødt op på Stubben, solen skinnede smukt, så de kunne holde varmen i efterårets skær.

Der var sprudlende maver overalt, der skulle være stævne! Eleverne blev budt velkommen og delt op på 4 hold, der skulle dyste mod hinanden i følgende 4 opgaver. huske ting der var under et tæppe, der var 25 ting der alle havde noget med heste at gøre, det var de super gode til, der var hestesko kast og ridestøvlekast, der var samarbejdsøvelse med koncentration, da der var ringridningsdyst – hvor detkaldt om at fange en ring med sin pind, til sidst var der forældre – bedsteforældre ridning, hvor hvert hold skulle have 4 forældre op på hesten Hannibal og ride, det fik smilet frem ved de fleste og især ved børnene, da vi havde valgt klubbens højeste hest Samson 😉
Herefter blev der talt point sammen, det var et meget tæt opgør mellem holdene, kun få point i forskel.. så super flot klaret. Der blev uddelt rosetter og stald plakette, med rideklubbens logo og tryk af 10 års jubilæum af rideinstruktøren Annika Maria Hansen, det bragte jubel og klapsalve frem blandt publikummet.
Herefter var der pølser med brød, vand/øl til alle – også forældre. Rideklubben er meget glade for, at der igen i år, har været hesteejere der har stillet egnede ponyer og heste til rådighed, således at det er muligt for dem, der ikke selv ejer en hest, at deltage i undervisningen, der blev også uddelt en gave til dem, i anledning af at der også var 10 års jubilæum i år, samt Annika blev begavet af hendes dygtige elever, undervisningen omhandler ikke kun ridning, men også omgang med hesten, røgt og pleje, pasning af udstyr, samt arbejde fra jorden.
Der er et godt socialt liv i Aarestrup rideklub, som tæller 34 elever, hvor både unge og ældre plejer deres hobby.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler