lørdag, juli 13, 2024

Stig Tøfting klipper græsset på Volstrup Golf

Ny førerløs plæneklipper får navnet Tøffe

Stig Tøftning møder nok ikke op selv hvergang græsset skal slåes, men den flotte John Deere havetraktor der er opkaldt efter ham er klar istedet.

Søndag var der plæneklipper-navngivning på Volstrup Golf Center. Den tidligere landsholdsspiller i fodbold Stig Tøfting stod ”fadder” for centrets nyeste maskine.
Det er ikke en hvilken som helst græsslåmaskine, der er tale om. Volstrup Golf Center har nemlig, som en af de første golfbaner i Danmark, investeret i en førerløs fairwayklipper. Det ville baneejer Jeppe Ugilt gerne gøre lidt ud af, så han bad alle medlemmerne i Volstrup Golfs Facebook gruppe om input til navn. Der kom rigtig mange bud – og flere pegede på ”Tøffe”, da Stig Tøfting i sin aktive karriere på grønsværen var kendt som plæneklipperen. Jeppe kontaktede Stig for at høre, om han ved lejlighed ville møde op i golfcentret og stå for ”dåben” – og det var Stig helt frisk på. Da Tøfting søndag skulle til Hobro-Brøndby i forbindelse med sit kommentator job for Viasat, så lagde han vejen forbi Volstrup inden og stod for seancen, hvor den grønne John Deere blev præsenteret med navn og grafisk illustration.
Den nye Tøffe har været i brug et par måneder på Volstrup, og maskinen vækker stor opsigt, når den kommer kørende ned af fairway uden fører. De fleste af klubbens medlemmer har efterhånden vænnet sig til den, men når der er gæster på banen, så må mange af dem lige kigge en ekstra gang for at tjekke, om de ser syner. Tøffe klipper fairways 2-3 gange om ugen på golfbanen og bruges derudover også til at klippe rullegræsset flere gange ugentligt, så den har nok at se til. Stig Tøfting ville for øvrigt også gerne have Tøffe en tur til Århus hver 14. dag for at klippe plænen, men det bliver nok lidt svært at få køretilladelse på E-45 griner Jeppe Ugilt.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler