lørdag, juni 22, 2024

Nøragers pensionister tog på Løvfaldstur til Grønhøj

Nørager Pensionistforening har igen haft succes med en bustur, idet et halvt hundrede medlemmer har været på tur ad små veje til Grønhøj via Vorde.

I Vorde var der besøg i kirken, som er lidt anderledes end de fleste kirker, og kirkegården er også speciel, idet de grusbelagte gange er afløst af græs. Jens Peter Rind fortalte interessant om kirkens historie og omgivelser.
Turen gik derefter til Grønhøj Kro, hvor eftermiddagskaffen med kringle og lagkage ventede. Værten Gregers Laigaard er 5. generation på kroen, og han fortalte om kroens historie og gav et par sange til bedste. På kroen er der for 4 år siden oprettet et Morten Korch-museum, ligesom der er mange gamle landbrugsredskaber m.v. samt et hus med museum over kartoffeltyskerne.
Dagen sluttede med fællesspisning på Nørager Kro med Bentes dejlige mad. Deltagerne gav udtryk for, at det havde været en rigtig god eftermiddag.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler