torsdag, april 18, 2024

Ubesejrede U-13 piger fra Rebild syd

På billedet ses bagerst fra venstre: Træner Lars Dalum, Kathrine Nitholl Thomsen, Sally Laursen Pollard, Vivi Kjærsgaard, Lykke Jensen, Louise Thulstrup Jensen, Anna Degn, Katarina Kjær Andersen og Jakob Andersen. Forrest fra venstre ses: Freya Dalsgaard Hansen, Sissel Fogh, Mille Thorup Jensen, Isabella Jacobsen og Sofie Dietz.

U-13 pigerne fra Rebild syd vandt lørdag, 6-0 over Aars og er dermed vindere af deres pulje.

De har spillet to kampe, som endte uafgjort og resten af kampene har de vundet. De har vundet én ud af i alt 9 puljer og det er kun et af disse hold som rykker op i liga 1. De skal derfor nu spille ”vind eller forsvind” kampe for at rykke op. Første kamp spilles onsdag d. 25. oktober

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler