søndag, juni 16, 2024

LÆSERBREV: Vild høj løn

Kommunaldirektør Jes Lunde Rebild kommune er kommet i søgelyset efter en landsdækkende afdækning af kommunaldirektørers aflønning.
Jes Lunde er kun ansat i en på forhånd aftalt periode og får derfor 30% mere i løn end andre. Til Nytår udløber kontrakten og Rebild kommune udbetaler så et kæmpe millionbeløb i fratrædelsesgodtgørelse!
Det helt vilde er her at Rebild kommune har lavet en ny kontrakt med Jes Lunde og han fortsætter således i sin egen stilling selvom han har scoret 30% ekstra løn og millioner i fratrædelsesgodtgørelse! – OG DET SAMME gentager sig om fem år når den nye kontrakt udløber!
Har Borgmesteren og Byrådet i Rebild kommune slet ingen moral? Byrådet lader også forvaltningen helt selv bestemme hvor korte arbejdstider og lange kaffepauser de vil have selvom alle parter har tiltrådt hver deres overenskomst med fastlagt arbejdstid og pauser!

Rebild kommune betaler i modsætning til alle nabokommunerne årligt et stigende millionbeløb i erstatning til fyrede ledere – Er den øveste ledelse i forvaltningen (Borgmesteren og kommunaldirektøren) alle pengene værd?
Måske er det muligt for byrådet at opsige den nye kontrakt med Jes Lunde uden omkostninger fordi den endnu ikke er trådt i kraft – Kunne være godt at vide før kommunalvalget den 21.11 hvem af byrådsmedlemmerne og alle de opstillede kandidater der vil undersøge og benytte denne mulighed – kom frit frem!

Preben Bøgh

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler