torsdag, juli 18, 2024

40 år på Volstrup

Ove Hornbech

På Volstrup kan der 1. november fejres et flot jubilæum, idet forvalter Ove Hornbech har været ansat på gården som forvalter med videre i 40 år.

Ove har haft ansvaret for gårdens planteavl og maskiner og har altid haft antennerne ude for at gøre produktionen bedre og mere effektiv. Utallige er hans små opfindelser til forbedring af den daglige drift, og han har altid øjeblikkeligt kunnet finde en løsning, hvis der var maskinelt nedbrud ved en af virksomhedens mange aktiviteter. Og det har været døgnet rundt. For mink, grise, fisk, kreaturer mv. har altid haft første prioritet, da deres trivsel er afhængig af at alt fungerer.
Foruden en fantastisk arbejdsmæssig indsats for Volstrup har Ove også været gårdens sociale institution med helhjertet omsorg for alle på gården –  i alle aldre. Aldrig har nogen gået forgæves til Ove, når de har haft brug for hjælp
Endvidere har Ove altid interesseret sig for det omgivende samfund og kæmper for, at vi så vidt muligt skal holde hjulene i gang i vores lokalsamfund. Han har sine egne klare meninger og argumenterer gerne flittigt for dem.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler