mandag, april 15, 2024

”Den Røde Tråd” spiller op til årets fest i Nørager

Shubidua-kopibandet “Den Røde Tråd” skal sætte gang i festlighederne til årets julefrokost i Sortebakkehallerne.
Siden 2003 har kopibandet “Den Røde Tråd” fyret op under festen til utallige byfester, festivaler og firmafester med stor succes. Lørdag den 25. november er turen kommet til Sortebakkehallerne i Nørager, hvor bandet skal optræde i forbindelse med den årlige julefrokost.
Dermed satser arrangørerne bag igen i år på livemusik, ligesom man igen i år har lavet en aftale med den lokalt kendte DJ Peter Kristensen, som skal stå for musikken i pauserne.
– Julefrokostudvalget har igen i år bestilt musik, der kan matche unge som ældre. Det er musik fra før og musik fra lige nu. Det er musik, man kan danse til fra start til slut. Vi har lagt op til årets fest – altså FESTEN, alle taler om resten af året, siger Lotte Hougaard Eriksen fra festudvalget.
Traditionen tro er julefrokosten arrangeret af de lokale idrætsforeninger Nørager IF, Rørbæk IF, Sortebakken HK og Sortebakkens Gymnastikforening, som deler overskuddet fra festen imellem sig. Udover en festlig aften får alle gæster dermed mulighed for at bidrage til ungdomsarbejdet i foreningslivet.
– Alle foreningerne drives af frivillige, der brænder for idrætten og er meget gode til at fremme sammenholdet i lokalområdet. Disse folk bruger meget energi på selve idrætten og har brug for at mærke sammenholdet ved at mødes med alle andre til julefrokosten, siger Lotte Hougaard Eriksen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler