onsdag, maj 29, 2024

LÆSERBREV: Forbedret trafikknudepunkt i Nørager

Jeppe Ugilt Hansen
Byrådsmedlem og
kandidat for Venstre

Op til seneste kommunalvalg var ét af mine fokuspunkter en cykelsti mellem Rørbæk og Nørager. Den har vi fået, og selv om flere andre også har andel i det resultat, så er jeg selvfølgelig glad og stolt over, at det endelig lykkedes efter årtiers ventetid.
Nu venter et andet vigtigt trafikprojekt, som jeg vil sætte skarp fokus på, hvis jeg bliver genvalgt, nemlig krydset mellem Bredgade og Mejlbyvej i Nørager. Et kryds, der både med hensyn til trafik-SIKKERHED og trafik-AFVIKLING er meget problematisk. Jeg har modtaget adskillige beretninger om farlige situationer, og rent faktisk er jeg selv blevet påkørt i krydset på grund af dårlige oversigtsforhold. Nogle vil måske mene, at det er overdrevet at bruge udtrykket ”myldretid” om trafikken i Nørager, men ikke desto mindre er det meget vanskeligt at få afviklet trafikken i de travle perioder, hvor også mange skolebørn færdes der.
For mere end et år siden begyndte jeg at tage hul på sagen på de indre linjer i udvalget for Teknik & Miljø. Blandt andet har forvaltningen taget kontakt til vejdirektoratet, da Bredgade reelt hører under staten. Vejdirektoratet anerkender problematikken med krydset, men for at skabe den optimale løsning for byen og for at undgå årtiers ventetid, så bliver Rebild Kommune, efter min mening, nødt til at tage førertrøjen på. Derfor er jeg også rigtig glad for, at der på initiativ af undertegnede og Venstre blev afsat to millioner kr. i seneste budget til projektet i 2020. Det giver mulighed for at komme i arbejdstøjet og få skabt en god løsning. Om løsningen er en rundkørsel, et lyskryds eller en helt tredje vejændring ved jeg ikke, men dialog med gode fagfolk og lokale interessenter skal nok være med til at skabe et godt resultat.

Jeppe Ugilt

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler