lørdag, juli 20, 2024

LÆSERBREV: Byernes ansigter er vigtige… for os alle…

En by har mange forskellige ansigter. Der er først og fremmest det fysisk synlige – bygninger, veje, grønne arealer osv.. Og så er der også det man ikke kan se med det blotte øje – nemlig det frivillige arbejde og det aktive foreningsliv. Begge dele er med til at præsentere en by.
Når jeg engang imellem passerer igennem vores byer i kommunen, så ser jeg byer, hvor det ser pænt ud eller er begyndt at se pænt ud. Og så er der andre byer hvor det ikke er så pænt endnu – men jeg er overbevist om at det nok skal komme. Og det skal vi som politikere understøtte. Både fra lokalt hold – men også fra centralt hold.
Vores byers andre ansigter er de frivillige og foreningslivet. De er mindst lige så – hvis ikke mere – vigtige som byernes fysiske udtryk. De gør byerne levende og er medvirkende til at byerne fortsat udvikler sig. Derfor skal det frivillige arbejde der udføres i vores byer forsat bakkes stærkt op fra kommunal side. Vi kan slet og ret ikke være andet bekendt!
Byernes ansigter er lig med Rebild Kommunes ansigt. Derfor skal vi sikre at hele kommunen er med i den positive udvikling, som Rebild Kommune befinder sig i for øjeblikket. Der skal være en balance mellem land og by, og hele kommunen skal vedblive med at være en attraktiv tilflytterkommune. Det har vi alle en interesse i.

André Ellegaard Jensen
Byrådskandidat
Socialdemokratiet

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler