lørdag, juli 20, 2024

LÆSERBREV: Kultur i øjenhøjde

Det Konservative Folkeparti vil gerne have kultur i øjenhøjde i hele kommunen.
Derfor har vi blandt andet kæmpet for renovering og udbygning af Kig Ind i Nørager. For et par år siden fik huset et tilskud på ca. 360.000 kr. fra Byzonepuljer, Lag Himmerland og Lokale og Anlægsfonden til at afslutte renoveringen af 1. salen, som er indrettet til kreative aktiviteter. Det har resulteret i, at der i dag gode lokaler, som benyttes af mange borgere fra Nørager og omegn, -ja fra hele kommunen. Der er blandt andet hold med malecafè, kreativt værksted, scrapbooking, samværsgrupper, strikkecafé, knipling og bridge. Herforuden er der flere hold, der dagligt spiller billard i lokalerne. I forbindelse med den kommunale budgetlægning for 2018, er der afsat 1 mio. kr. i tilskud til at udvide med fast scene og depotrum. Anretterkøkkenet udvides og moderniseres, idet det gamle depot rum inddrages.
Med de seneste tiltag er kapaciteten blevet større, og der kan være flere gæster til arrangementerne, og man slipper for at opsætte en midlertidig scene hver gang. De forbedrede forhold med depotrum og anretterkøkken vil være en stor arbejdslettelse for de frivillige, som står for opstilling, anretning og oprydning. Alt i alt et fantastisk hus med rigtig mange brugere i alle aldre. Kultur i øjenhøjde.
I Budget 2018 er der afsat yderligere 300.000 kr. til drift af kommunens kulturhuse. Det Konservative Folkeparti vil fremadrettet arbejde for at understøtte frivilligheden i hele Rebild kommune.

Holger Pedersen
Helle Rask
Kim Hornbech

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler