mandag, april 15, 2024

LÆSERBREV: Socialt ansvar – os de næste 4 år

Rasmus Rask

I denne tid drager politiske kandidater rundt med ordene bosætning,  vækst og udvikling og det er tydeligt, at dette er temaer der præger valgkampen. Vigtige temaer for en kommune, men vi må ikke glemme at vi også har et socialt ansvar.

Rebild kommune har stadig et stykke at gå inden vi til fulde kan sige, at vi er en kommune der møder borgeren i øjenhøjde og tager vare på dem der har behov for det. Jeg mener selvfølgelig at dem der kan yde skal yde, men de borgere der har behov for kommunens hjælp skal mødes af en omsorgsfuld og fremstrakt hjælpende hånd. De må ikke føle at de nu starter en kamp mod en endeløst system, men derimod føle at vi er en socialbevidst kommune, der drager omsorg for de borgere der måtte have behov for det. For Rebild kommune skal være et sted hvor det er trygt at være borger og det vil jeg fortsat arbejde for de næste 4 år, hvis I viser mig den tillid at sætte jeres kryds hos mig den 21/11.

Stem lokalt – Stem socialt – Stem Rask

Rasmus Rask

Medlem af Rebild byråd

Den sociale Fællesliste 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler