onsdag, maj 29, 2024

LÆSERBREV: “Sognerådspolitik” i Støvring

Et gennemgående tema i mange af valgkampens læserbreve har været ønsket om at skabe udvikling i hele kommunen, eller som det også hedder: at skabe en kommune i balance. Men der er da også nogle, der mener, at udviklingen fortsat skal koncentreres om Støvring.
Det gælder især den konservative Mads Holm Danielsen, der i et læserbrev bl.a. skriver, ”at der gennem de sidste to perioder er brugt mange ressourcer på nye investeringer i de mindre byer, og nu er tiden kommet til Støvring By”.
Jeg havde håbet på, at nogle af hans partifæller i Det Konservative Folkeparti ville have lagt afstand til denne holdning, men det er ikke sket. Heldigvis får han så svar på tiltale fra Jeppe Ugilt, der fortæller, at der i denne periode er investeret store beløb i Støvring. Det gælder bl.a. et nyt bibliotek, et nyt ungdomshus, kunstgræsbane, motionscenter bare for at nævne nogle ting. Og i det kommende budget (2018-21), er der bl.a. sat penge af til to nye daginstitutioner (30 mio. kr.), skolekapacitet (24 mio. kr.), svømmehal (ekstra 1,5 mio. kr.), vej Støvring Ådale, (11 mio. kr.), Klemholmbro (30 mio. kr.), Ny Nibevej (30 mio. kr.), ny skydebane (jordkøbskonto 1 mio. kr.) og Stubhuset (2mio. kr.).
Det er dog utroligt, at en kandidat tilsyneladende ved så lidt om, hvad Støvring allerede har fået og hvad, der venter byen i den kommende periode. Eller er det blot en form for ”sognerådspolitik”, der går ud på at sikre sig stemmer i Støvring området, hvor der jo er mange stemmer at hente. Forhåbentligt er det en politik, som hans partifæller i Det Konservative Folkeparti ikke deler, selvom ingen har reageret på hans indlæg.
Når vi nu ikke har fået en afvisning af Mads Holm Danielsens holdning fra Det Konservative Folkeparti, så er jeg glad for, at Jeppe Ugilt har turdet tage bladet fra munden. Og det virker så oven i købet troværdigt i modsætning til mange andre ”løfter”, der bliver givet i valgkampen. Jeppe Ugilt har nemlig både politisk og personligt bevist, at han mener det med en udvikling over hele kommunen alvorlig, hvilket ikke mindst Nørager har nydt godt af.

Søren Christensen, Nørager

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler