onsdag, maj 29, 2024

Julehygge dag i Gregers Krabbe Naturbørnehave

Fredag den 24 november var der bedsteforældredag i Gregers Krabbe Naturbørnehaven og da vi snart er i december var der budt på julehygge i stor stil.
Som altid var bedsteforældredagen en kæmpe succes og der var besøg af mange glade og aktive bedsteforældre, der sammen med deres børnebørn fik pakket julegaver ind, klippet julepynt, lavet juledekorationer og bagt pebernødder. Det var fra kl. 9:30 til 12:30. Så mange bedsteforældre spiste madpakker med børnene inden den hyggelige formiddag sluttede og børnene skulle ind og slappe af til hviletime, hvis de ikke tog med bedsteforældrene hjem. Som altid en dejlig dag, som betyder meget og blev nydt af både store og små.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler