onsdag, juni 19, 2024

LÆSERBREV: Skuffet over Dansk Folkeparti

Jeg er skuffet over hvordan DF kører deres lokalforening…. den er virkelig topstyret.
Faktisk fra dag ét hvor jeg meddelte, at jeg ville stille op til både Rebild Byråd og Regionen, kunne jeg godt mærke at vores kemi ikke passede alt for godt sammen. Jeg giver gerne hånd når jeg kommer og går, dette er ikke tilfældet fra alle i bestyrelsen desværre, ej heller til valgmøderne….
Jeg ville fra dag ét køre DF politik som jeg brænder for og har altid gjort. Jeg ved godt at et flertal bestemmer, men….. hvis det evt. gik den forkerte vej end DF havde ønsket….så ville jeg enten føre det til protokol eller i hvert fald få det ud i aviserne…… Lige for at fortælle borgerne at DF var i mod. Er godt klar over det ikke havde ændret noget, men… DF kunne her give besked om at det ikke var ok… Men nu til sagen…om hvorfor jeg meddelte DF’s hovedkontor at jeg trak mig ud af DF dagen efter valgdagen. For det første så har valgkampen kørt Topstyret fra bestyrelsens side. De kunne ikke rigtig klare mine annoncer eller læserbrev som skulle godkendes af bestyrelsen, men skrev én fra bestyrelsen, fik jeg ikke noget at vide. Samtlige valgmøder som DF er blevet inviteret til, er selvfølgeligt sendt til Formanden, dette er super godt, men fordi han er spidskandidat, mener jeg at en sådan liste skulle sendes ud til kandidaterne, så vi var klar over hvor og hvem der skulle være tilstede, der manglede der info. En spidskandidat ok, men vi var sideordnet opstillet, så reelt stod vi lige, da det var de personlige stemmer der skulle afgør hvem der kom ind. Da jeg ikke har modtaget et referat over de forskellige møder selv om jeg ikke har været tilstede, så er jeg uforstående over hvordan det kører. Vi havde først sagt ja til at være i valgforbund med V samt nogle andre, men en dag kom beskeden at på grund af ? Løb DF fra aftalen og gik så sammen med C og B i stedet for.
Dette var jeg imod fra dag ét, da flere borgere ikke var tilfredse med den nuværende Borgmester. På selve valgaftenen sagde jeg tydeligt at jeg ikke kunne støtte B som Borgmester. Aftenen gik og en aftale kom i hus med Gert samt Allan. Super dejligt. Men så sker det pludseligt noget, Preben fra bestyrelsen og Tommy som er valgt til at forhandle sad inde i et lokale med B , C , A samt Kim Edberg Andersen, det opdagede jeg ved at alle ikke var tilstede i hallen, jeg bankede pænt på døren og spurgte Preben undskyld hvorfor er Kim med til dette her møde og svaret var: Han er valgt til det nye Byråd, dette var først på natten, hvor de personlige stemmer slet ikke var offentlig gjort. Da så resultatet efter deres møde kom det frem at den nuværende Borgmester skulle have 4 år mere. Dette var dråben til min udmelding af DF.
Om der er givet 5 min mere i tid osv….. dette kunne DF også have fået ved Gert og Allan som der var en klar aftale med samt givet hånd på. Jeg vil ikke have siddende på min ryg af DF ikke lytter til borgerne, jeg mener DF Rebild har fejlet her. Jeg har ikke haft indflydelse på det valg Tommy, Preben og måske Kim har truffet. Men at lade mange borger i stikken, så jeg ikke andre udveje end at sige farvel til DF desværre.
Jeg takker for alle der har støttet mig personligt til valget, men desværre var der ikke stemmer nok til at hjælpe jer de næste 4 år. Respekt og troværdighed er for mig alt afgørende, og dette kunne jeg ikke se på valgaftenen desværre.
Trods en brækket skulder har jeg været til valgmøder for at fortælle borgerne om, at der skulle nytænkning til, samt at respekten til borgerne skulle findes frem igen, for den er langt væk efter min mening. Men en undskyldning fra De der har truffet valget ved jeg ikke om I får. Men med mit valg at jeg har meldt mig ud af DF er gjort af mit hjerte, da jeg ikke kan leve med, det der er sket nu ikke er det DF står for.
Jeg melder mig ikke ind i et nyt parti, men jeg vil følge de næste 4 år igennem aviserne.
Min egen DF side har jeg lukket ned, der går lige nogle dage før den er fjernet i systemet.

Med venlig hilsen
Else Christensen tidl.DF Byrådskandidat/Regionsrådskandidat

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler