tirsdag, juni 25, 2024

Forretningsoverdragelse sikrer kunder og medarbejdere

Edi Elkjær(tv) fra Elkjær A/S overtager Vestbymureren af Henrik Jensen(midt) Claus Nielsen(th) der idag er ansat ved Vestbymureren, fortsætter hos Elkjær A/S

Murer og Entreprenør firmaet Elkjær A/S overtager ved udgangen af 2017 Vestbymureren i Haverslev.

Henrik Jensen, der startede murerfirmaet Vestbymureren for ca. 15 år siden, har siden et fald for 4 år siden og deref følgende operationer, været plaget af problemer med ryggen. Det dårlige helbred har nu besværlig gjort hans arbejde så meget at han har set sig nødsaget til at overdrage sit firma til en af hans gode lokale kollegaer.
Henrik Jensen fra Vestbymureren takker i denne forbindelse alle sine kunder, og håber at de vil tage godt imod Elkjær A/S.
Edi Elkjær, der er indehaver af Elkjær A/S overtager alle aktiviteter i firmaet samt en medarbejder. Elkjær A/S beskæftiger i dag ca. 15 ansatte og tilbyder alt inden for murer- og entreprenør arbejde.
Claus Nielsen, der har været ansat hos Vestbymureren siden firmaets start følger med over i Elkjær A/S. Han vil fremadrettet også stå for pasning af Vestbymurerens telefon.
Edi Elkjær fortæller a han glæder sig til at byde de nye kunder velkommen, og at han vil holde firmet i den ånd som Vestbymureren har lagt for dagen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler