onsdag, maj 29, 2024

Boys Of Bluehill ”Danmarks bedste skotsk/irske band”

Kultur og Medborgerhuset Kig Ind åbner dørene til årets første koncert.
Koncerten tager udgangspunkt i den keltiske musiktradition, der blandes med genre, som på forskellige måder er beslægtet. Resultatet bliver en aften, der kan spænde fra dansk spillemandsmusik til Texas-country Swing, og irske ballader til Bluegrass Breakdowns. Det hele bliver kædet sammen med små historier og leveret med forrygende musikalitet og energi af musikerne.
Publikum vil få serveret halsbrækkende instrumental-medleys, velkendte skotsk/irske sange og smukke ballader, alt sammen krydret med velarrangerede sangstemmer, fra 5 topmotiverede musikere, Karsten Vangsgård, Henning Kragh Pedersen, David Glowasky, Peter Yde og Stephen Quigg bedre kendt fra Skotlands bedste band McCallmans.
En koncert man bare må opleve, så invitere gode venner, familie med til en forrygende aften, som starter med fællesspisning og hygge, inden ” Danmarks bedste skotsk/irske band” indtager scenen i Kultur og Medborgerhuset ”Kig Ind ” i Nørager.
Se annonce her i avisen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler