onsdag, maj 29, 2024

Vindere udtrukket i Nørager Avis’ julekonkurrence

Jytte og Henning Bjørn får her overrakt den flotte købmandskurv af Steen Lauritzen(tv)

Julekonkurrencen i Nørager Avis, der bringes sammen med de erhvervsdrivendes julehilsner tiltrak i år ekstra mange deltagere.

Muligheden for at deltage vie e-mail havde gjort at ca. 1/3 del af de deltagende var ”digitale”
I juletillægget der udkom i ugen op til jul, skulle man tælle kravlenisser og løse en ordfletnings opgave for at deltage i konkurrencen om en stor købmandskurv lavet af ”Min Købmand” i Ravnkilde.
Købmandskurven er sponsoreret af de erhvervsdrivende der deltager i tillægget og er deres måde at ønske alle en god jul og et godt nytår.
Udtrækningen blev foretaget onsdag d. 3. januar af avisens redaktør. De tre første der blev udtrukket havde desværre svaret forkert, og en havde glemt at løse den lille ordfletningsopgave. Derfor var det først den fjerde der blev udtrukket der både havde talt rigtigt og løst ordfletningen. Opkaldet til vinderen blev foretaget samme formiddag. Jytte og Henning Bjørn fra Nørager var de dygtige vindere. Der blev hurtigt lavet en aftale om levering af købmandskurven og senere samme dag mødte redaktør Steen Lauritzen op på adressen i Nørager for at overrække denne. Jytte og Henning blev glade for kurven, der nok skulle blive nydt i løbet af den kommende weekend.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler