søndag, maj 19, 2024

Mariagerfjord nyt medlem af Landdistrikternes Fællesråd

Mariagerfjord Kommune melder sig ind i Landdistrikternes Fællesråd, fortæller borgmester Mogens Jespersen.

Landdistriktsrådet i Mariagerfjord Kommune besluttede umiddelbart før nytår at melde kommunen ind i Landdistrikternes Fællesråd, som nu repræsenterer 49 kommuner rundt i hele landet.
Formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard udtaler:
– Jeg glæder mig over, at Mariagerfjord Kommune har valgt at melde sig ind og dermed styrke vores arbejde for at skabe et land i bedre balance bl.a. ved at sikre bedre rammebetingelser for landdistriktskommunerne.
Som følge af Mariagerfjord Kommunes indtræden repræsenterer Landdistrikternes Fællesråd 49 kommuner fordelt over hele landet, heraf 10 kommuner i Region Nordjylland. Derudover består medlemmerne af en række landsdækkende organisationer og landdistriktsråd samt et større antal landsbyer.
Borgmester Mogens Jespersen (V) er meget tilfreds med, at Mariagerfjord Kommune er blevet en del af Landdistrikternes Fællesråd.
– Vi har brug for at samle vores kræfter til fordel for vores landdistrikter og yderområder. Her er Landdistrikternes Fællesråd en vigtig samarbejdspartner og et stærkt bindeled mellem beslutningstagere og landdistrikterne, når det kommer til at udvikle og forbedre den lokale kultur i vores yderområder, siger han og fortsætter:
– Jeg ser frem til at drage nytte af fællesrådets store viden og erfaring på området og ikke mindst glæder jeg mig til samarbejdet.
Landdistrikternes Fællesråd afholder løbende forskellige arrangementer, møder og netværk for relevante medarbejdere og politikere i kommunerne. Derudover faciliterer rådet ofte fælleshenvendelser på vegne af borgmestre i landdistrikterne.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler