tirsdag, juni 25, 2024

Palæo, 5-2, low carb eller madpyramiden?

“Lev et sundt liv uden at være fanatisk.”

Med dette slogan guidede Margit Strauss Hansen, kostvejleder fra Rebild Kommunes Sundhedscenter, over 40 personer rundt i “slanke-junglen”.
På en både personlig, jordnær og direkte måde gav hun konkrete råd og lagde blandt andet vægt på, at vi skal huske at kigge indad; “Vi skal selv gøre en indsats. En kur kan ikke alene gøre arbejdet,” sagde Margit. Derfor anbefalede hun noget så usexet som Sundhedsstyrelsen retningslinjer. “Spis varieret, ikke for meget, og vær fysisk aktiv.”
Foredraget gav stof til eftertanke. Sundhed behøver ikke at være raketvidenskab. Med et kig på madpyramiden kommer du langt.
Foredraget blev afholdt i forbindelse med, at Nørager sidste år modtog Borgerbudget Sundhed for Pengene på 65.000 kr. På borgerbudgettet er der flere projekter, heriblandt en 18 hullers minigolfbane i anlægget, opmærkning af gå- og løberuter og et madpakkehus ved søen

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler