onsdag, juni 19, 2024

Venstre i Rebild afholder generalforsamling

Gruppeformand for Venstre, Jeppe Ugilt Hansen, vil på mødet fortælle om Venstres visioner for de næste 4 år.

Efter at de 4 Venstre vælgerforeninger i Rebild kommune har afviklet sine generalforsamlinger i februar måned er der tid for at kommuneforeningen for Venstre i Rebild kommune afholder sin ordinære generalforsamling som i år er på Rebildhus.

Kommuneforeningen er det forum hver alle de 4 venstre foreninger i Rebild kommune er repræsenteret og aftaler politiske indsatsområder, drøfter den aktuelle politiske situation. Her erfaringsudveksler man også lokalforeningernes tidligere og kommende aktiviteter.
Når kommuneforeningsformand Gert Sørensen, Veggerby, ser tilbage på året 2017 er det med et øget antal venstre medlemmer bag sig. Ligeledes vil generalforsamlingen også gøre status over kommune- og regionrådsvalget, som var den altoverskyggende opgave i året det gik.
Byrådsvalget resulterede i en Venstre byrådsgruppe på 8 medlemmer og efter generalforsamlingen vil gruppeformand Jeppe Ugilt Hansen orientere om Venstres visioner for de næste 4 år og hvordan der skabes et “Rebild i balance” med efterfølgende debat.
Der er på generalforsamlingen valg af formand og medlem til regionsbestyrelsen, da vælgerforeningerne selv udpeger sine medlemmer til bestyrelsen i forhold til sit medlemstal.
Se annoncen her i avisen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler