tirsdag, april 23, 2024

CAMRO fra Nørager vinder erhvervspris

Marianne Westergaard, formand for Rebild Erhvervsudviklingsråd og Kurt Sørensen, direktør, CAMRO ApS

Den årlige kåring af vinderen af Rebild Kommunes erhvervspris, Vækst- og Udviklingspris, fandt sted onsdag den 7. marts til Erhvervsudviklingsrådets årsmøde i Støvring.
Dette års vinder blev CAMRO ApS, der med sin beliggenhed i Nørager har imponeret udvælgelseskomiteen med virksomhedens fremdrift og ambitioner.
– CAMRO har vist, at en virksomhed med base i Nørager kan skabe vækst og arbejdspladser i hele Rebild Kommune. Deres nytænkende produkt, som dræber rotter uden brug af gift, har et stort potentiale indenlands såvel som i udlandet. Med de nye europæiske standarder for giftudledning vil CAMRO stå meget stærkt i den globale rottebekæmpelse i fremtiden, siger Jane Bejlegaard Lindberg fra Business Rebild om valget af CAMRO.
CAMRO, der producere en bred vifte af kvalitetsprodukter til skadedyrsbekæmpelse, var meget beæret over at modtage erhvervsprisen til årsmødet, og særligt glade for at virksomheder i de mindre byer i kommunen også bliver lagt mærke til.
– Det har utrolig stor betydning for CAMRO og vore medarbejdere, at modtage denne pris. Det gør os stolte og giver yderligere motivation til at forfølge vore ekspansionsplaner i fremtiden. Vi er som lokal virksomhed utrolig glade for, at der også bliver lagt mærke til de virksomheder, som ikke lige er placeret omkring de primære vækstområder, siger Kurt Sørensen, direktør for CAMRO ApS.
Virksomheden er i fuld gang med at styrke og udvikle forretningen, og som en del af denne strategi er nye kræfter tiltrådt i den eksisterende ejerkreds i CAMRO.
– Vi har lige sagt goddag til en ny medejer Torben Villadsen, som bliver salgsdirektør hos CAMRO. Torbens store erfaring med salgsarbejde og ledelse skal bruges til at opbygge en salgsafdeling med de dygtigste medarbejder i branchen og styrke den interne ledelse af virksomheden. Dette er en del af en større plan om at løfte CAMRO ind i næste fase af virksomhedens udvikling og vækst, afslutter Kurt Sørensen, direktør for CAMRO.
Udover en specialdesignet statuette fra den lokale virksomhed Induflex, blomster og et gavekort på 10.000 kr. får CAMRO også æren af, at sidde med i udvælgelseskomiteen, når næste års vinder af Vækst- og Udviklingspris skal udvælges.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler