onsdag, maj 29, 2024

FDF’ere på det årlige lejrophold i Dollerup

Årets første ”sommerweekend” blev også weekenden hvor FDF Nørager drog mod Lejrgården Dollerup.

Den årlige kredsweekend i FDF Nørager er dét tidspunkt, hvor alle klasser/aldersgrupper tager afsted en hel weekend sammen. På lejren var FDF’erne ”Fanget i historien” og skulle forsøge at komme tilbage til nutiden. Der blev leget på kryds og tværs af aldersgrupperne, for at løse weekendens mysterium.
Lejrgården Dollerup ligger lidt nord for Hvalpsund, på en bakke lige ved Limfjorden. Igennem weekenden blev der brugt meget tid nede ved fjorden, hvor både børn og voksne kunne nyde den smukke natur, og det fantastiske vejr. Temperaturen nåede søndag helt op over 20 grader.
På en kredsweekend lægges vægt på sammenholdet i kredsen, og alle bliver inddraget i lege og aktiviteter, med ledere som også leger med. Der bliver tonset, hygget og grinet. Specielt ved det store underholdningsshow ”Dollerup Live” lørdag aften, blev der grinet. Hér havde de ældste børn i kredsen, Seniorerne, lavet deres helt eget succesfulde show, som kunne få hele FDF Nørager til at grine.
På lejren skulle børnene samle brudstykker af et gammelt kors, som de om søndagen skulle sætte sammen. Brudstykkerne var små stykker plast, som alle børnene havde dekoreret med maling efter alle kunstens regler. På sidste dag afholdte de en lille samling, med den smukke udsigt over et hjemmelavet kors, og fjorden i baggrunden. Korset viste sig at blive ganske unikt, da over 30 deltagende børn havde sat deres eget unikke præg herpå.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler